Indien u vragen hebt of een bestelling wenst te plaatsen, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Of u kunt het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Contact Onze feestfolder

Acties 

Doe een zaak met de promoties van deze beenhouwer

Wij verwennen onze klanten niet alleen door dagelijks verse producten aan te bieden, maar verrassen hen ook graag met interessante acties en promoties. Check onze website om op de hoogte te blijven van onze aanbiedingen en geniet van voordelige kortingen op diverse producten, elke maand opnieuw! 

Promoties

Slagerij Van Geyte is meer dan een slagerij. Klantvriendelijkheid en een vlotte service zijn twee pijlers die we hoog in het vaandel dragen, en dus zult u zich meteen welkom voelen dankzij ons team van enthousiaste medewerkers dat elke dag klaarstaat om u te helpen. De liefde voor ons vak proeft u in onze verse producten, de appreciatie voor onze waardevolle klanten merkt u aan onze toppromoties. 

Maandelijkse acties

Bij Slagerij Van Geyte zetten we geregeld een ander product in de kijker. Elke maand zorgen we voor promoties of zetten we een actie op poten om onze trouwe klanten te bedanken voor hun vertrouwen. 

Contact

Bij Slagerij Van Geyte gaat u langs voor veel meer dan enkel charcuterie of vleeswaren. Uw beenhouwer uit Kontich bedient u samen met het team met een deugddoende glimlach zodat u zich onmiddellijk thuisvoelt.