Indien u vragen hebt of een bestelling wenst te plaatsen, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Of u kunt het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Contact Onze feestfolder

Sappig, vers vlees op uw barbecue

Tijd voor een barbecue? Uw vlees haalt u zonder aarzelen bij Slagerij Van Geyte uit Kontich. Wij schotelen u een brede mix van vlees en gevogelte voor om u en uw gasten heerlijk te verwennen aan tafel. Het zorgeloze vakantiegevoel is nooit ver weg dankzij de delicieuze producten van uw favoriete beenhouwer!

Vlees bestellen

Viert u een verjaardag of staat er een groot feest op de planning? U scoort bij uw gasten ongetwijfeld als u een barbecue organiseert. Bij Slagerij Van Geyte haalt u uw vlees op in de slagerij zelf of bij een grote bestelling als particulier geeft u makkelijk uw bestelling op voorhand door. Op die manier kunnen we steeds een vlotte service garanderen, ongeacht de omvang van uw bestelling. Wij zetten uw pakket klaar op een moment dat voor u geschikt is. Wat we verder nog van u verwachten? Dat u geniet van onze kwalitatieve producten! 

Vlees bakken

Ook als gastvrouw of gastheer wilt u tijdens uw feest zoveel mogelijk tijd met uw gasten kunnen doorbrengen. U heeft niet altijd voldoende tijd om zelf achter de barbecue te blijven staan om uw vlees te bakken. Daarom kunt u beroep doen op de bijkomende service van Slagerij Van Geyte zodat het bakken van uw vlees uit handen wordt genomen en u zich niets hoeft aan te trekken van de culinaire activiteiten op uw feest. Wij bakken namelijk het vlees op maat van uw gasten en u kunt gezellig mee genieten.

Ruime keuze aan vlees

Dankzij ons gevarieerd aanbod zorgen we er bij Slagerij Van Geyte voor dat uw genodigden kunnen genieten van een sappig stukje vlees of gevogelte. U kunt bij ons langskomen voor enkele heerlijke klassiekers zoals steak, satés, kippenfilets en hamburgers, maar u kunt evenzeer opteren voor onze specialiteiten zoals dikke en dunne, vers bereide worsten. Het geheel wordt afgewerkt met knapperige groenten van de hoogste kwaliteit. 

Contact

Maak een feest van elke barbecue en vertrouw op Slagerij Van Geyte voor het voorzien van uw vers vlees. Ons uitgebreid aanbod van vers vlees en belegde broodjes maakt dat wij voor ieder wat wils hebben!

Koude sauzen

Cocktail, Tartaar, Look, Curry, Zigeuer
€8,50 / kg

Warme sauzen

Peperroom saus, Champignon saus, Bearnaise saus, Zigeuner saus
€ 9,50 / kg

Koude groenten

Sla, tomaten, komkommers, rauwkost, pastasla, aardappelsla, boontjes
€ 7.50 p.p.

Ons barbecue assortiment

Rundssteak
Kippeboutjes
Kipfilet
Spare ribs
Lamsburgers
Hamburgers (runds)
Mergueze (kip)
Chipo worst
Bbq worst
Kippen saté
Varkens saté
Runds saté
Bbq spek
Lamskoteletten
Koteletten
Kiplolly enz........

Onze Barbecue paketten

Hamburger, Kippebout, BBQ worst
€ 7,40 p.p.
Kip sate, gemarineerde rib, BBQ Worst
€ 9, 70p.p.

BBQ pakketjes

(keuze uit 2 stukken vlees)
€5,20 p.p.
Chipo worstjes
Kip-sticks
Mergeuze worst
Gehakt loly
Hamburger
Kippebout
BBQ worst