Indien u vragen hebt of een bestelling wenst te plaatsen, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Of u kunt het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Contact Onze feestfolder

SLAGERIJ

Proef de kwaliteit van ons vers vlees

Vers vlees, dat is wat we elke dag opnieuw met veel passie voor ons vak aanbieden. Van onze zelfbereide salades tot het heerlijke barbecuevlees in de zomer, u mag in onze slagerij in Kontich steeds rekenen op ingrediënten en producten van de hoogste kwaliteit. Bij Slagerij Van Geyte dragen we vakmanschap en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Wij baten onze populaire zaak dan ook uit met veel aandacht voor de voorkeuren van onze klanten en gaan er prat op steeds de beste runderen uit allerlei streken te selecteren zodat u kunt genieten van absolute topkwaliteit

Charcuterie

Voor smaakvolle, gevarieerde charcuterie om uw boterham te beleggen, moet u bij Slagerij Van Geyte zijn! Sappig vlees, diverse kazen, vers gemaakte salades, … U vindt bij ons een mooie mix van charcuterie zodat u elke dag opnieuw kunt genieten van een eigen bereid product. In de week vullen we ons assortiment aan met ambachtelijk brood en in het weekend met koffiekoeken en pistolets

Specialiteiten van de chef

Dankzij de specialiteiten van onze chef geniet u zo nu en dan eens van een smakelijke verrassing bij Slagerij Van Geyte. Bent u een liefhebber van zwarte pensen? Zegt u geen neen tegen frikadellen, gehakt en vers bereide dikke en dunne worsten? Om onze klanten te kunnen voorzien van een makkelijke maaltijd, maken we traditionele stoofpotjes zoals stoofvlees, goulash en spaghetti. Onze specialiteiten worden met veel liefde in ons slagersatelier bereid en zullen u hoe dan ook weten te bekoren. 

Levering aan huis

Uw beenhouwer uit Kontich biedt u niet alleen een ruime keuze aan vlees en bereidingen aan, we maken het u ook graag makkelijk door een uitstekende service aan huis te bieden. Om gebruik te maken van onze levering aan huis, dient u uw bestelling ten laatste een dag op voorhand door te geven. Belegde broodjes of vlees voor uw feest? Blijf rustig zitten in uw zetel en laat u op uw wenken bedienen dankzij onze service aan huis! 

Contact

Kom langs bij Slagerij Van Geyte in Kontich en ontdek de volle smaken van vers vlees en andere verse bereidingen. Of neem gerust contact voor meer info.