Indien u vragen hebt of een bestelling wenst te plaatsen, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Of u kunt het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Contact Onze feestfolder

Bestel knapperige broodjes met vers beleg

U dacht enkel bij Slagerij Van Geyte terecht te kunnen als u een barbecue of een groot feest op de planning heeft staan? Fout! Stap gerust onze slagerij binnen als u gewoon zin heeft in een knapperig broodje belegd met verse charcuterie. U houdt er toch ook wel eens van om uw eigen lunch niet te moeten bereiden?!

Verse salades

Bij Slagerij Van Geyte heeft u een ruime keuze aan charcuterie voor uw belegd broodje. Probeer één van onze verrassende salades die onze slager elke dag bereid met de lekkerste ingrediënten, of speel op safe en ga voor een klassiek maar verrukkelijk smoske kaas. Onze charcuterie stelt sowieso niet teleur! 

Bestellen

Bij Slagerij Van Geyte maken we uw broodjes onmiddellijk klaar zodat u ze meteen kunt meenemen. Bestelt u liever uw broodjes op voorhand zodat u ze snel kunt oppikken? Ook dat is geen probleem. 

Bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven kunnen op Slagerij Van Geyte rekenen voor het voorzien van een simpele maar heerlijke lunch. Wenst u een grotere bestelling door te geven? Bel dan naar onze zaak, geef uw bestelling door en spreek een tijdstip af om de broodjes af te halen op een moment dat voor u geschikt is.  

Contact

Bel naar Slagerij Van Geyte voor het doorgeven van uw bestelling of kom even langs in onze zaak in Kontich. Ook voor vers vlees, charcuterie en BBQ kunt u bij ons terecht. Wij helpen u met plezier verder.